maanantai 24. kesäkuuta 2013

Raparperi-mansikka-banaaniNAM

Juhannus oli ja meni. Vietin sen mukavasti mökillä auringossa palaen, saunoen, uiden, lukien, kalastaen ja LEIPOEN. Leivoin kaksi kertaa... Eka satsi oli jotain niin epämääräistä (tosin ihan hyvänmakuista), etten siitä nyt juttua rustaa. Toiseen leipomukseen inspiraatio tuli taas joltain metsänhengeltä (tai hieman lässähtäneistä mansikoista). Idea tuli serkun synttärikahvittelun aikana. Taisinkin olla ehkä hieman epäkohtelias, kun nousin pöydästä ilmoittaen, että "mä haluun nyt leipoa".... no juu :)

 Ensimmäinen epämääräinen leipomus...


 Kesäkivaa... :)

Raparperi-mansikka-banaani -piiras (gluteeniton, ei lisättyä sokeria)

2 (luomu)banaania
250-300g maitorahkaa
3 kananmunaa
1 dl kaurahiutaleita
vaniljajauhetta

mansikoita
raparperia

Blendaa kaikki ainekset mansikoita ja raparperia lukuunottamatta keskenään. Kaada vuokaan, viskaa paloitellut mansikat ja raparperi päälle. Paistele 200 asteisessa uunissa, kunnes tuotos on kypsää, n. puolisen tuntia.


Uunituoreena ja puoliksi syötynä

Maistui päiväkahvin kaverina ja myös aamupalana :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti