keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Crêpes Crêpes Crêpes

Vaihtelu virkistää.. eli tällä kertaa ei ihan leivota, mutta jauhoilla sössäillään silti.

Mieleni on jo jonkin aikaa kehitellyt pinaatilla ja fetalla täytettyä *jotakin*, jossa on valkosipulia. Koska rakastan valkosipulia. Siksi.

Inspiraatiota tähän sain joskus aikoja sitten syömistäni canneloneista - jotka tuossa eräänä kauniina päivänä juolahtivat mieleeni... Cannelonit olivat tosin Ricotta-juustolla kyllästettyjä - tomaattikastikkeella viimeisteltyjä. Daddy knows.. <3

Jauhoja ei kaapista tällä kertaa löytynyt laisinkaan...onneksi kahvimyllymasiinalla ja kaurahiutaileilla pääsee melko pitkälle.



Kaura-Crêpes (4kpl)

1/2 cup kaurajauhoja
1 cup kylmää vettä
suolaa
1 muna

Sekoitetaan kaikki aineet keskenään ja paistetaan pannulla kuin lettuja ikään.

Itse täytin krepsini pinaattifetakesäkurpitsatäytteellä;
-sipulia
-valkosipulia
-pinaattia
-fetaa
-kesäkurpitsaa raastettuna
-suolaa
-pippuria
-muna
-tuoretta basilikaa

Päälle Pecorino-juustoa. Ei kun uuniin ja odottelemaan kaunista väriä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti