Puolukkasämpylät Jytte-jauhoista (gluteeniton)
5dl vettä
1pss kuivahiivaa
4-6dl Jytte-jauhoja
2-3dl mantelijauhoja
1-2dl kaurahiutaleita (gluteenittomia)
0,5 tl suolaa
n. 2dl puolukoita
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää jauhot n. 42 asteiseen veteen puuhaarukalla sekoittaen. Sekoita tasaiseksi. Anna kohota jokusen 20min, lisää puolukat ja hieman jauhoja, vaivaile hieman. Muotoile taikinasta 8-10 sämpylää, anna kohota pellillä vielä n. 20min. Paista 225 asteisessa uunissa n.20min.
Tosiaan ohjeen ainemäärät ovat todellakin sinnepäin... tunteella vaan niin hyvä tulee ;)
Suoraan uunista voin kanssa - aika nannaa :>
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti