perjantai 17. tammikuuta 2014

Vuoden eka: Protskuiset mustikkamuffarit

Matka maailman alapäähän on tullut päätökseen ja paluu arkeen koittaa pikkuhiljaa. Ensimmäisen Suomi-päivän kunniaksi pyöräytin "sinivalkoiset" muffarit: viljattomat, protskuiset, sokerittomat. Ohjetta on tuunattu viljattomat sämpylät -reseptistä.

Protskuiset mustikkamuffarit (9kpl):

2 luomumunaa
1 3/4 dl mantelijauhetta
1 rkl pellavarouhetta
2 rkl psylliumia
3 rkl stevia crystal
1 mm bourbon vaniljaa
1 tl leivinjauhetta
1 1/4dl 2% kreikkalaistyylistä jugurttia
n. 1,5 dl mustikoita

Sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa kevyesti munien rakenne rikki, lisää jugurtti ja kuivat aineet. Kääntele lopuksi mustikat sekaan. Jaa taikina muffinivuokiin. Paista muffinipellillä 180 asteessa 15-20 min. tai kunnes muffarit ovat saaneet väriä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti